Akcie 2024


6.1.2024 – Jasličková slávnosť – stáva sa už tradíciou, že vianočné sviatky ukončíme vystúpením v miestnom kostole. Tak sa stalo aj tento rok, a v spolupráci s p. farárom, Martinom Šafárikom, sme pripravili program spievaných aj hovorených kolied. V programe vystúpili členovia DFS Juránek, CM Juránečka a Malá Juránečka.


27.1.2024 – Dostali sme pozvanie hrať na III. Reprezentačnom plese obce Plavecké Podhradie. Hneď po príchode sme vedeli, že to nebude len taká obyčajná „akcia“. Skvelá atmosféra, priateľskí ľudia, úžasné obecenstvo. Z plánovaných 2 hodín hrania sa stalo 5 hodiniek a vďaka obrovskej energii, ktorú sme od miestnych dostávali naspäť v podobe spevu a úžasnej zábavy sa nám výborne hralo. Tešíme sa na ďalší ročník v roku 2025.


3.2.2024– Fašiangy sme oslávili aj na detskom maškarnom plese v našej obci. Ako organizátor detského maškaráku sme pre deti pripravili bohatý program, súťaže a zábavu. Deti sa predstavili nápaditými maskami, ale svoje zručnosti predviedli aj v súťažiach.


9.2.2024 – Po tradičnom detskom maškaráku prišla možnosť predviesť sa v maskách aj pre dospelých. Náš IX. ročník Valentínskeho maškaráku je už v obci tradíciou. Napriek tomu, že téma „Československo“ bola výzvou a zdalo sa že bude ťažká, naši hostia opäť dokázali, že fantázia nemá hraníc. Opäť sme sa skvelo zabavili a pri tónoch skvelej kapely, TIP TOP band zatancovali až do skorých ranných hodín. Nechýbala bohatá tombola a oživením boli rôzne súťaže , napríklad v písaní na písacom stroji, kvíz ktorý preveril znalosti o Československu, či zábavná fotobúdka. Už teraz sa tešíme na X. ročník maškarného plesu 2025.


11.2.2024 – Detský fašiangový ples Tvrdonice (ČR). – Detský krojovaný ples v Tvrdoniciach patrí medzi tradičné podujatia, ktoré s radosťou navštevujeme. Priateľská atmosféra, detský smiech a výborná zábava sprevádzali opäť fašiangovú zábavu, kde sme sa zúčastnili s našou najmladšou tanečnou zložkou. Ďakujeme za pozvanie a pohostinnosť.


Jarné prázdniny sme už po druhý krát strávili na lyžiarskom tábore na Donovaloch. Deti z Juránku a ich priatelia sa, aj napriek nepriaznivým podmienkam, zdokonalili v lyžovaní či snowboardovaní, ale predovšetkým si užili jarné prázdniny naplno v skvelej spoločnosti.

Návrat hore